OFFLINE

George Clooney csaja három tenyérnyi tigrismintában

2011. február 8., kedd 09:23

Elisabetta Canalis a Roberto Cavalli reklámfotóján
Elisabetta Canalis a Roberto Cavalli reklámfotóján

Akár a tavaly ilyenkor a tárgyban megjelent cikket is idekopizhattuk volna egy az egyben. Elisabetta Canalis, közismertebb nevén George Clooney Csaja ugyanis 2010-hez hasonlóan idén is modellkedett egyet Roberto Cavalli számára fehérneműben. A fotósok most is Mert Alas és Marcus Piggot voltak, most is mindenki nagyon örül, és rengeteg szépet mond arról, hogy mennyire fantasztikus volt együtt dolgozni (“számomra ő az ideális nő: sárm, karizma és érzékiség egyben”).

Ami 2011-ben más az első menethez képest: idén Canalis kanapé helyett a földön fetreng selyemlepedőkön, és három tenyérnyi fehérneműjét ezúttal nem a továbbra is divatos leopárd-, hanem a továbbra is divatos tigrisminta díszíti. A szokásoknak megfelelően természetesen van videó a fotózásról, ezt alább tekintheti meg mindenki, aki Canalis domborulataiból és Cavalli push-up melltartóiból többre kíváncsi.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta