OFFLINE

Menő vagy ciki a Rubik kockás bögre?

2011. február 7., hétfő 14:57 |

Forrás: Spinning Hat
Forrás: Spinning Hat

A Rubik kocka az Egyesült Államokban legalább akkor kulttárgy, mint Magyarországon, azzal a különbséggel, hogy az angolszász, amerikai szuveníripar jobban ráfeküdt a magyar találmányra, mint a hazai. Nemrég jelent meg a londoni Spinning Hat rubikos termékcsaládja, aminek talán a legérdekesebb darabja a Rubik kockát formázó kávéscsésze. De kapható még Rubik kockát formázó jegyzettömb, hangszóró, sőt poháralátét is. Önnek bejön? Menő vagy ciki a Rubik kockás bögre? Nagyjából háromezer forintba kerül, amire még rájön a szállítás, ráadásul a bögrét egyelőre még nem is lehet kapni.

2215 szavazat 5291 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta