Lady Gaga poénból reklámoz gördeszkás márkát

Az aktuális Purple magazinban megjelent két fotó Lady Gagáról, amelyeken a Supreme deszkásmárkát reklámozza. Vagyis egyszerű lenne a dolog, ha Gaga tényleg a Supreme-et reklámozná, de egyelőre nem lehet tudni, hogy az énekesnő a 94-ben alapított New York-i deszkáscég reklámarca lett-e, vagy csak a képeket készítő Terry Richardson legújabb agymenenéséről van-e szó.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

Az egyik képen Gaga a feje fölött összekulcsolt karokkal, elmosódott sminkkel látható, amint a szájával tart egy fehér Birkin táskát. A táskán viszont a Supreme logója is megtalálható. A másik képen egy fehér Supreme pólót nyújt ki magán, eltakarva meztelen testét, a vizes pólóval és hajával egyértelműen megidézve a vizes pólós versenyeket.

A képek ráadásul még csak nem is újak, a hírek szerint Terry Richardson készítette őket még valamikor tavaly, amikor Gagát a Japán Vogue számára fotózta. Gaga sminkje és rövid, tőle szokatlan, hátracsapott frizurája egyértelműsítik, hogy a képek akkor készültek, amikor a Vogue címlapja, amelyen Gaga ugyanilyen frizurával és sminkkel látható.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

Az ötlet egébként Gaga korábbi művészeti vezetője, Matthew Williams fejéből pattant ki, ő volt az is, aki először megosztotta őket Twitteren. “SUPREME x GAGA, ez volt az utolsó projektem, amit művészeti vezetőként összeállítottam neki” - írta Williams a képek mellé.

A Supreme egyelőre nem jelezte, hogy az eddigi legnagyobb léptékű reklámakciójukról van-e szó, vagy csak egy a céget előtérbe helyező divatfotóról. A cég arcai között eddig olyan hírességek voltak, mint Mike Tyson, Lou Reed vagy Tera Patrick.

Oszd meg másokkal is!
Mustra