OFFLINE

Lady Gaga poénból reklámoz gördeszkás márkát

2011. február 4., péntek 16:11

Az aktuális Purple magazinban megjelent két fotó Lady Gagáról, amelyeken a Supreme deszkásmárkát reklámozza. Vagyis egyszerű lenne a dolog, ha Gaga tényleg a Supreme-et reklámozná, de egyelőre nem lehet tudni, hogy az énekesnő a 94-ben alapított New York-i deszkáscég reklámarca lett-e, vagy csak a képeket készítő Terry Richardson legújabb agymenenéséről van-e szó.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

Az egyik képen Gaga a feje fölött összekulcsolt karokkal, elmosódott sminkkel látható, amint a szájával tart egy fehér Birkin táskát. A táskán viszont a Supreme logója is megtalálható. A másik képen egy fehér Supreme pólót nyújt ki magán, eltakarva meztelen testét, a vizes pólóval és hajával egyértelműen megidézve a vizes pólós versenyeket.

A képek ráadásul még csak nem is újak, a hírek szerint Terry Richardson készítette őket még valamikor tavaly, amikor Gagát a Japán Vogue számára fotózta. Gaga sminkje és rövid, tőle szokatlan, hátracsapott frizurája egyértelműsítik, hogy a képek akkor készültek, amikor a Vogue címlapja, amelyen Gaga ugyanilyen frizurával és sminkkel látható.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

Az ötlet egébként Gaga korábbi művészeti vezetője, Matthew Williams fejéből pattant ki, ő volt az is, aki először megosztotta őket Twitteren. “SUPREME x GAGA, ez volt az utolsó projektem, amit művészeti vezetőként összeállítottam neki” - írta Williams a képek mellé.

A Supreme egyelőre nem jelezte, hogy az eddigi legnagyobb léptékű reklámakciójukról van-e szó, vagy csak egy a céget előtérbe helyező divatfotóról. A cég arcai között eddig olyan hírességek voltak, mint Mike Tyson, Lou Reed vagy Tera Patrick.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta