OFFLINE

Menő vagy ciki férfiinget szoknyaként hordani?

2011. február 4., péntek 08:21

Kattintson a képre!
Kattintson a képre!

A válság hatására a csináld-magad trendek újra nagyon divatba jöttek, és például egyes régi, kopott darabok újrahasznosítása valóban mindig jól jön, akár az ellenkező nem ruhatárából is. Vagy épp pasink ingének szoknyaként való felvétele is nagyon hasznos lehet, ha saját ruhánkra folt kerül, végzetesen elázunk, vagy csak épp nincs kedvünk saját ruhatárunkból válogatni.

Egy külföldi blogger találta ki, hogy lehet egy egyszerű, elöl gombos ingből majdnem tökéletes női szoknyát hajtogatni, és fotókkal illusztrálta is, hogy vesz magára egy fekete inget női aljként.

Az inget kigombolva kell csípőnk köré tekerni, az egyik felső gombot szabályosan, a többit egy-két lyukkal félregombolva kell magunkon rögzíteni a ruhát (képekért kattintson valamelyik fotóra, vagy ide), majd az ing ujjait meg kell kötni az egyik oldalon. A dolog nem bonyolult, hogy a végeredmény tényleg jól néz-e ki, döntsék el önök!

Így néz ki a végeredmény - kattintson ide a teljes útmutatóért!
Így néz ki a végeredmény - kattintson ide a teljes útmutatóért!
3416 szavazat 3449 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta