OFFLINE

Mihalik Enikő megint a Numero címlapján

2011. február 3., csütörtök 15:50

Kattintson a füstös szemű Mihalik Enikőért!
Kattintson a füstös szemű Mihalik Enikőért!

A Numéro magazin februári számának címlapján megint Mihalik Enikő szerepel. A magazin 2009. szeptemberében is őt választotta, hogy maximalizálják az eladásokat.

2010. augusztusában két magyar modellel is fotósorozatot készítettek a Numero 115. számában: Palvin Barbarával, és ugyancsak Mihalik Enikővel. Nincs ez most sem másképp, a Mihalikkal díszített címlap mellett Natalia Vodianovára nagyon hasonlító Palvin Barbara újból szerepel az újságban. Palvinról a képek erősen szexuális töltésűek. Az egyik képen például egy férfiszobor fenékbe szagol bele, ezeket az alábbi fotóra vagy ide kattintva tekintheti meg.

Kattintson Palvin Barbaráért!
Kattintson Palvin Barbaráért!

A 2011. februári címlapon egyébként Mihalik Enikő egy piros-kék csíkos bundát szorongat, ami túlságosan is emlékeztet minket egy portörlőre, de mindenestre illik Mihalik rúzsához. Az egyik képen anyaszült meztelenül látható, iszonyatosan magas cipőben, de testét sajnos eltakarja egy szintén iszonyatosan nagy legyezővel. A piros száj és a füstös macskaszem franciás külsőt varázsol a modellnek - a nagy szemek miatt - enyhe Twiggy beütéssel.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta