OFFLINE

Menő vagy ciki a szakállsapka?

2011. február 2., szerda 15:56

Az Etsy.com egyik kis boltjából nőtte ki magát a taraduff nevű felhasználó vállalkozása, a szakállsapka, amelynek mára már saját webshopja és oldala van. A kézzel készült, egybevarrt kötött sapkák és szakállak inkább ötletesek, mint kifejezetten esztétikusak vagy praktikusak, de az biztos, hogy valamiért veszik őket.

Egy darab átlagosan ötven dollárba (tízezer forintba) kerül, és a beardbeenie.com-on azt írják, hogy plusz két dollárért cserébe akár Magyarországra is leszállítják a kért terméket. Számos színösszeállítást kapni, de aki nem elégszik meg a webshop kínálatával, az az Etsyn saját verziót is kérhet. A szakállsapkák az év elején a francia tévé egyik műsorát is megjárták, ott viccesen azt mondták, hogy egy ilyen sapka ideális viselet azon hírességek számára, akik álcázni szeretnék magukat. Már csak az a kérdés, hogy menő vagy ciki egy ilyen sapka?

3460 szavazat 3293 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta