Menő vagy ciki tetőtől-talpig leopárdban partizni?

A Blumarine nyári kollekciója javarészt csak cukorkaszínű leopárdmintás cuccokból áll, reklámfotóikon ennek megfelelően a modellek tetőtől-talpig állatmintában feszítenek. A nagymintás miniruhák még egész jól néznek ki, sőt, talán a többi darab is megáll magában, de így, együtt, szerintünk már túl sok a mintából. A rojtos táska és a trapézszárú, lenge barna leopárdos nadrág – hozzáillő felsővel – ráadásul inkább olcsó hatású, mint elegáns. Paris Hiltonon tudnánk elképzelni egy ilyesmit egy monacói koktélpartin.

A leopárdmintával egyébként sem könnyű bánni: nehéz eltalálni azt a pontot, amikor már túl sok az állatosból és inkább közönségesek, mint fülledten szexisek vagyunk.

A Blumarine-nál nem sokat gondolkozhattak az utcára ajánlott még-ízléses-mintaadagoláson, egyenesen az arcunkba tolták az egész kollekciót: a képeket Terry Richardson készítette, a modellek Edita Vilkeviciute és Magdalena Frackowiak, a ruhákat pedig – a képek tanúsága szerint - esti, elegáns alkalmakra készítette a Blumarine.

Önnek hogy tetszik a sorozat? Külföldi divatújságírók szerint egyébként a képek kifejezetten jók, annál is inkább, mert nagyon ritka, hogy az állatmintás ruhákat nem plus-size, vagy színesbőrű modellekre adják.

Mi az állatminta mértékkel viselésének hívei vagyunk, de ha ön szerint minden mennyiségben jöhet az ocelot, párduc és leopárd, nyomjon a menőre! Ha viszont elege van már az állatmintából, szavazza le egy cikivel!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (2929) (3977) Ciki!
Mustra