OFFLINE

Menő vagy ciki tetőtől-talpig leopárdban partizni?

2011. február 1., kedd 16:36 |

A Blumarine nyári kollekciója javarészt csak cukorkaszínű leopárdmintás cuccokból áll, reklámfotóikon ennek megfelelően a modellek tetőtől-talpig állatmintában feszítenek. A nagymintás miniruhák még egész jól néznek ki, sőt, talán a többi darab is megáll magában, de így, együtt, szerintünk már túl sok a mintából. A rojtos táska és a trapézszárú, lenge barna leopárdos nadrág – hozzáillő felsővel – ráadásul inkább olcsó hatású, mint elegáns. Paris Hiltonon tudnánk elképzelni egy ilyesmit egy monacói koktélpartin.

A leopárdmintával egyébként sem könnyű bánni: nehéz eltalálni azt a pontot, amikor már túl sok az állatosból és inkább közönségesek, mint fülledten szexisek vagyunk.

A Blumarine-nál nem sokat gondolkozhattak az utcára ajánlott még-ízléses-mintaadagoláson, egyenesen az arcunkba tolták az egész kollekciót: a képeket Terry Richardson készítette, a modellek Edita Vilkeviciute és Magdalena Frackowiak, a ruhákat pedig – a képek tanúsága szerint - esti, elegáns alkalmakra készítette a Blumarine.

Önnek hogy tetszik a sorozat? Külföldi divatújságírók szerint egyébként a képek kifejezetten jók, annál is inkább, mert nagyon ritka, hogy az állatmintás ruhákat nem plus-size, vagy színesbőrű modellekre adják.

Mi az állatminta mértékkel viselésének hívei vagyunk, de ha ön szerint minden mennyiségben jöhet az ocelot, párduc és leopárd, nyomjon a menőre! Ha viszont elege van már az állatmintából, szavazza le egy cikivel!

3706 szavazat 2492 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta