Galéria: meleg fülű celebek a télben

Klikk a többi képért!

A fülmelegítő egy remek találmány, hiszen van, amikor az embernek nincsen kedve sapkában vagy kalapban parádézni, de azért nem szeretné, ha a füle teljesen lefagyna. A celebek esetében pedig az sem elhanyagolható tény, hogy hiába tud remek kiegészítő lenni egy divatos fejfedő, van, amikor a frizurának tökéletesnek kell lennie. Persze nyilván nem ez az egyetlen ok, amiért sok külföldi híresség váltja ki néha a sapkát, kalapot egy fülmelegítővel. Rengeteg külhoni hírességet kaptak már lencsevégre, amint egy ilyen praktikus, ám sokak által talán gyermetegnek tartott kiegészítővel jelent meg az utcán.

A Szex és New York című sorozat főszereplői közül például ketten is felvettek egy-egy ilyen szőrös holmit: Kristin Davis egy szürke/fekete darabra szavazott, míg kolléganője, Sarah Jessica Parker fekete kabátjához színben teljesen illő változattal védte a fülét. Vannak persze olyan hírességek is, akik nem rajonganak annyira a műszőrméért: Natalie Portman és George Clooney a legegyszerűbb változatot részesítette előnyben amikor ki kellett menniük a hidegbe.

Ön szerint melyik celebnek áll jobban a fülmelegítő?

Mint a képek is mutatják, a fülmelegítő annyira nem kötött műfaj, hiszen rengeteg színben, fazonban kapható. Vannak már olyan kiegészítők is, amelyeket fülhallgatókkal ötvöztek, vannak darabok, amik sportosabb fazont kedvelőknek készültek, és olyanok is, amelyeket a gyermekibb lelkületűek vagy a humoros dolgokért rajongók is hordhatnak.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek