OFFLINE

Gaultier is transznemű modellel adja el magát

2011. január 29., szombat 08:22

Jean-Paul Gaultier egy 19 éves transznemű modellel akarja érdekesebbé tenni 2011-es tavaszi/nyári haute couture kollekcióját: Andrej Pejic nemcsak a cég reklámfotóin szerepel (lásd fent), hanem Gaultier párizsi kifutóján is feltűnt, mind a női, mind a férfi bemutatón.

Az említett Gaultier reklám megtévesztően hasonlít Kate Moss és Lea T. (szintén transznemű modell) csókjára, nincs új a nap alatt, az ál-leszbicsókkal úgy tűnik, 2011-ben bármit el lehet adni. A divattervező fekete-fehér reklámfotóján Pejic a szögletes arcú Karolina Kurkovával hetyeg, valóban olyan a kép, mintha két nő készülne egymásnak esni.

A párizsi haute couture divathéten a „James Blonde” becenévre keresztelt Pejic volt az egyik sztár. Gautier női showjának például ő volt a zárómodellje, akit az a megtiszteltetés ért, hogy a tervező idei esküvői ruhájában vonulhatott fel. Pár nappal korábban a férfidivathéten Paul Smith bemutatóján már férfiként vett részt a modell, akit egyre gyakrabban fotóznak az olasz és a francia Vogue-ba. A Gaultier mellett a Marc by Marc Jacobsnak is ő lesz 2011 első felében az arca, szintén női modell mellett, női ruhákban, bár sokkal színesebb és ártatlanabb képeken. Kattintson valamelyik fotóra, mert galériánkban több fotót is megtekinthet a modellről!

Az utóbbi években annyira beindult az androgün irányzat, hogy a tervezők csak úgy kapkodnak a platinaszőke, lányos arcú szerb után, Pejic modellügynöke ezt is tudja, miért: „Andrej fogadtatása és sikere a divatvilágban egészen fenomenális! Senki nem állítja, hogy ez az új norma, de Andrej a tökéletes alany a határokat feszegető divattervezők kreációinak életre keltéséhez. Jelenleg is legalább 60 megrendelésem van, a világ minden sarkából, egyszerűen mindenki Andrejt akarja” – mondta a couriermail.com.au-nak Matthew Anderson, a Chadwick Models vezetője.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta