OFFLINE

Helena Bonham Carternek senki nem tilthatja meg

2011. január 28., péntek 14:29

A színésznő a Golden Globe gálán nem egyforma lábbelikben jelent meg, az egyik cipője piros volt, míg a másik zöld. Nem ez volt az első eset, hogy Helena Bonham Carter összeállítása megdöbbentett pár embert. A 44 éves híresség elismerte, hogy párszor már hibázott, néha valóban mellényúl, amikor felöltözik, de ez nem jelenti azt, hogy ezentúl visszafogottabb ruhákban láthatjuk majd viszont.

Mint elmondta, szerinte a divat arról szól, hogy jól érezzük magunkat, és nem helyes, hogy egyes szakmabeliek meg akarják szabni, hogy mit vehetünk fel, és mit nem. Ő természetesen lázad ez ellen. „Miért ne hordhatnánk egymáshoz nem illő cipőket? Ki tiltja meg? A divat számomra a fantáziáról szól, a szokatlan dolgok összepárosításáról” – nyilatkozta a színésznő a People magazinnak.

A furcsa összeállításokért rajongó hírességnek – mily meglepő - nagyon tetszik Lady Gaga stílusa. „Imádom azt, ahogyan öltözködik. Ő tulajdonképpen egy művészeti alkotás. Hihetetlen, hogyan képes járni egyes cipőkben, amiket felvesz” – tette hozzá Helena Bonham Carter, aki természetesen megtisztelőnek érzi, ha az extravagáns, bizarr holmijairól is ismert énekesnőhöz hasonlítják.

„Ez én nevem valószínűleg Lady Haha lenne. Egyébként egy fantasztikus nő” – mondta Tim Burton élete párja, akit persze arról is megkérdeztek, hogy milyen ruhában jelenik majd meg az Oscar-gálán. „Talán ugyanazt a Vivienne Westwood kreációt veszem majd fel, amit a Golden Globe gálán viseltem, igaz, ezúttal két egyforma cipőben megyek majd az eseményre, vagy lehet, hogy a cipőket a fejemre teszem” – viccelődött a színésznő, akit idén a Legjobb női mellékszereplő kategóriájában jelöltek Oscar-díjra A király beszéde című filmben nyújtott alakításáért. Ja, és a Vanity Fair szerint egyébként ő a legjobban öltözött celebek egyike. Kattintson a fotóra, galériánk rengeteg hajmeresztő összeállítást tartalmaz Helena Bonham Cartertől!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta