Helena Bonham Carternek senki nem tilthatja meg

A színésznő a Golden Globe gálán nem egyforma lábbelikben jelent meg, az egyik cipője piros volt, míg a másik zöld. Nem ez volt az első eset, hogy Helena Bonham Carter összeállítása megdöbbentett pár embert. A 44 éves híresség elismerte, hogy párszor már hibázott, néha valóban mellényúl, amikor felöltözik, de ez nem jelenti azt, hogy ezentúl visszafogottabb ruhákban láthatjuk majd viszont.

Mint elmondta, szerinte a divat arról szól, hogy jól érezzük magunkat, és nem helyes, hogy egyes szakmabeliek meg akarják szabni, hogy mit vehetünk fel, és mit nem. Ő természetesen lázad ez ellen. „Miért ne hordhatnánk egymáshoz nem illő cipőket? Ki tiltja meg? A divat számomra a fantáziáról szól, a szokatlan dolgok összepárosításáról” – nyilatkozta a színésznő a People magazinnak.

A furcsa összeállításokért rajongó hírességnek – mily meglepő - nagyon tetszik Lady Gaga stílusa. „Imádom azt, ahogyan öltözködik. Ő tulajdonképpen egy művészeti alkotás. Hihetetlen, hogyan képes járni egyes cipőkben, amiket felvesz” – tette hozzá Helena Bonham Carter, aki természetesen megtisztelőnek érzi, ha az extravagáns, bizarr holmijairól is ismert énekesnőhöz hasonlítják.

„Ez én nevem valószínűleg Lady Haha lenne. Egyébként egy fantasztikus nő” – mondta Tim Burton élete párja, akit persze arról is megkérdeztek, hogy milyen ruhában jelenik majd meg az Oscar-gálán. „Talán ugyanazt a Vivienne Westwood kreációt veszem majd fel, amit a Golden Globe gálán viseltem, igaz, ezúttal két egyforma cipőben megyek majd az eseményre, vagy lehet, hogy a cipőket a fejemre teszem” – viccelődött a színésznő, akit idén a Legjobb női mellékszereplő kategóriájában jelöltek Oscar-díjra A király beszéde című filmben nyújtott alakításáért. Ja, és a Vanity Fair szerint egyébként ő a legjobban öltözött celebek egyike. Kattintson a fotóra, galériánk rengeteg hajmeresztő összeállítást tartalmaz Helena Bonham Cartertől!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek