OFFLINE

Készül a világ legdrágább jachtja

2011. január 26., szerda 17:07

Több mint egymilliárd dollárba fog kerülni a világ legdrágább jachtja, a Streets of Monaco, ha egyáltalán elkészül – írja a news.com.au. A tervek szerint olyan látványosságok másai lesznek a jachton, mint a Monte Carlo kaszinó, a Café de Paris, a Loews Hotel, a La Rascasse. A jacht gokartpályája a monacói nagydíj nyomvonalát követi majd, az alagúttal együtt, de olyan unalmas tartozékok is lesznek, mint úszómedence, mozi, teniszpálya, helikopter-leszálló, és tengeralattjáró.

"Ezek egyelőre még csak tervek" – mondta Scott Poxon, a hajót tervező Yacht Island Design vezetője a Business Review-nak. "A kiváltságosok stílusa és kifinomultsága ihlette. Egy igazán különleges környezetet akarunk létrehozni, amivel vízre tudjuk vinni Monaco nagyszerűségét és méltóságát" – nyilatkozta egy másik vezető, Rob McPherson a news.com.aunak. A hajón 16 vendég mellett a 70 fős személyzetnek jut hely. A 155 méter hosszú, négyszintes jacht egyékbént megdöntheti Roman Abramovich Eclipse nevű jachtjának árcsúcsát.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta