Rihanna és Nicki Minaj nem járnak, de ugyanolyan hülye a hajuk

A héten két híresség is extrémen színes hajviselettel próbálta meg felvidítani rajongót. Persze mindketten olyan személyek, akiknél bizony számít az ember egy-egy ilyen vad húzásra.

Rihanna például gyorsan változó sérójára egy olyan parókát húzott a héten, ami egy túlburjánzó szobanövényre emlékeztetne, ha nem élénkvöröses színben játszana. Ezzel a fazonnal nem csak buliba jár (lásd az alábbi videót is), a Twitterre feltett kép szerint S&M című új klipjében szintén ilyen haja lesz, csak ott még egy fagyi és egy szív alakú szemkötő teszi teljessé a képet.

A hét másik hülyehajú hölgye az a Nicki Minaj lesz, akire ha másról nem is, az American Music Awardsra felvett bordás szereléséről egész könnyű visszaemlékezni. A fiatal amerikai rappernő vendégszerepel Rihanna legutóbbi albumán, és ennek kapcsán egyenesen az a pletyka is felmerült, hogy járnak. A hivatalos cáfolat szerint ilyenről nincs szó, de a jelek szerint legalábbis haj-témában nagyon egy hullámhosszon van a két zenészhölgy.

Melyiküknek jobb a haja?

Nicki Minajról is jó sok kép van a galériában, de vigyázzon, ha túl sokáig nézi, előfordulhat, hogy gurgulázni kezd a szeme a rózsaszín mozgalmasságtól. A rappernő ugyanis habos állagú, pink színű, kicsit elferdített hajtoronnyal vágott neki a londoni éjszakának, az ehhez felvett ruháit pedig inkább mutatjuk, mint mondjuk. Egy szavazás azért belefér, persze csak a hajra koncentrálva: ön szerint melyikük sérója jobb? Nézegessen, aztán kattintson!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek