OFFLINE

Rihanna és Nicki Minaj nem járnak, de ugyanolyan hülye a hajuk

2011. január 22., szombat 09:44

A héten két híresség is extrémen színes hajviselettel próbálta meg felvidítani rajongót. Persze mindketten olyan személyek, akiknél bizony számít az ember egy-egy ilyen vad húzásra.

Rihanna például gyorsan változó sérójára egy olyan parókát húzott a héten, ami egy túlburjánzó szobanövényre emlékeztetne, ha nem élénkvöröses színben játszana. Ezzel a fazonnal nem csak buliba jár (lásd az alábbi videót is), a Twitterre feltett kép szerint S&M című új klipjében szintén ilyen haja lesz, csak ott még egy fagyi és egy szív alakú szemkötő teszi teljessé a képet.

A hét másik hülyehajú hölgye az a Nicki Minaj lesz, akire ha másról nem is, az American Music Awardsra felvett bordás szereléséről egész könnyű visszaemlékezni. A fiatal amerikai rappernő vendégszerepel Rihanna legutóbbi albumán, és ennek kapcsán egyenesen az a pletyka is felmerült, hogy járnak. A hivatalos cáfolat szerint ilyenről nincs szó, de a jelek szerint legalábbis haj-témában nagyon egy hullámhosszon van a két zenészhölgy.

Melyiküknek jobb a haja?

  • 337
    Rihannának
  • 113
    Nicki Minajnak
  • 510
    Rihanna testőrének

Nicki Minajról is jó sok kép van a galériában, de vigyázzon, ha túl sokáig nézi, előfordulhat, hogy gurgulázni kezd a szeme a rózsaszín mozgalmasságtól. A rappernő ugyanis habos állagú, pink színű, kicsit elferdített hajtoronnyal vágott neki a londoni éjszakának, az ehhez felvett ruháit pedig inkább mutatjuk, mint mondjuk. Egy szavazás azért belefér, persze csak a hajra koncentrálva: ön szerint melyikük sérója jobb? Nézegessen, aztán kattintson!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta