OFFLINE

Heidi Klum is parfümöt készít

2011. január 22., szombat 17:11

Rihanna után most Heidi Klum rukkol elő parfümmel: a modell a Coty-val együtt készíti új illatát, melynek neve Heidi Klum Shine lesz. „Rettenetesen örülök, hogy együttműködhetek a Coty-val. Már régóta dolgozom a saját illatomon, és nagyon izgalmas látni, hogy végre elkészül. Annyi illatkombinációt szagoltam végig, hogy azt hittem, sose érzek már semmilyen illatot, de megérte. Azt szeretném, ha az illatom igazán különleges és figyelemfelkeltő lenne, ha az emberek azt kérdeznék azoktól, akik az én parfümömet használják: jaj de jó illatod van, ez micsoda?” – mondta Klum.

A Heidi Klum Shine 2011 szeptemberében kerül a boltokba – írja a Woman's Wear Daily. A modell egyébként egy ideje kapcsolatban áll a Coty-val, ő a Lady Astor kozmetikumok arca.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.01.22 19:04:12Alapvető Emberi Jog

  Bravó, hogy ehhez is hozzá lehet szólni...

 • 2011.01.22 21:12:51MicRoby

  Megnézném egy-két sokat tanult, valóban ehhez értő vegyész arcát amikor ezt a cikket olvassa...

 • 2011.01.22 21:49:40f@szh@rcos

  inkább füröggyön le, vagy ne?

 • 2011.01.22 23:46:57hariom

  Érdekes, hogy amíg x évig a türkiz színű parfüméria arca volt, ez egyszer sem jutott eszébe.

 • 2011.01.23 21:36:54Elanor

  Elég érdekes, és ellentmondó a hír. Évek óta kb tíz éve Heidi Klum pontosan " ME" parfümöt használok..Az LR Health & Beauty Systems kozmetika cégnél kapható a parfüm, már több Heidi Klum illat is!!! Kb 10-12 éve..Videó is van ahogy Klum keveri az illatát..Pénz, pénz, pénz..gondolom ez a válasz, hogy nem emlékszik arra, hogy van egy pár neve alatt futó illata..

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta