OFFLINE

Al Pacino Don Quijoténak öltözött

2011. január 21., péntek 17:37

Az Apafej, a Nő a baj, a Ne szórakozz Zohannal! és a Kellékfeleség című filmek rendezője, Dennis Dugan most olyan filmet rendez, amelyben az Adam Sandlertől megszokott humorhoz Al Pacino asszisztál. A Jack and Jill című vígjáték főszereplője Sandler lesz, de szerepel majd még benne mellette Al Pacino, Katie Holmes és a kosárlabdázó Shaquille O'Neal is.

A sztori szerint Sandler egy ikerpárt alakít, amelynek az egyik tagja a másikhoz költözik, és ez majd valószínűleg mindenféle komikus helyzetet teremt majd. A filmet most forgatják, és kaptunk is egy képet a forgatásról, amelyen Al Pacino látható, egészen fura sminkben, leginkább úgy néz ki, mint Don Quixote a mexikói festő, Octavio Ocampo festményén.

Ocampo úgy szokta jellemezni szürreális festményeit, hogy azok metamorfózison mennek keresztül, ahogy a néző nézi őket, mert egy kép több rétegben működik. A Don Quijotéról készült képén például elsőre Don Quijote fejét látjuk, de a képet alaposan szemlélve kivehetővé válik a lovon ülő Don Quijote, Sancho Panza, valamint a történet szempontjából fontos malom is. A festő honlapján találhat még néhányat az érdekes képekből.

Al Pacino és Ocampo Don Quijotéja
Al Pacino és Ocampo Don Quijotéja

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta