OFFLINE

Scarlett Johansson vörös szájjal a Moet új reklámjában

2011. január 18., kedd 08:55

Scarlett Johansson 2009 óta a Moët pezsgőmárka reklámarca, igaz eddig nem árasztották el az utcákat és a magazinokat azok a reklámok, amelyekben a színésznő a pezsgőmárkát hirdette volna. A cég és a színésznő még 2009-ben készítettek egy sorozatot, akkor a cég részéről azt mondták, nagyon boldogok, hogy Johansson személyében megtalálták az első ismert reklámarcukat. Az akkori kampány képeit itt tudja megnézni.

Forrás: Moët & Chandon
Forrás: Moët & Chandon

Az azóta eltelt időszakból nem találtunk közös reklámanyagokat, a napokban viszont megjelent egy újabb sorozat, amelyen Johansson reklámarcként pózol.

Az üzenetet nagyon könnyű dekódolni: Scarlett Johansson szokásához híven vörös szájú és nagyon szép, úgyhogy a kezében tartott pezsgő is nagyon finom.

Forrás: Moët & Chandon
Forrás: Moët & Chandon

A neten keringő képeken felül még egy található a Moët honlapján, valamint egy videó a fotózásról. Itt tudja ezeket megnézni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta