OFFLINE

Kate Moss transznemű modellt csókol a címlapon

2011. január 18., kedd 16:57

Mindeddig soha ilyen nem volt a magazinok történetében: a Love magazin címlapján Kate Moss a brazil transznemű modellel, Lea T-vel csókolózik. Riccardo Tisci designer múzsája tökéletes választásnak bizonyult a Love magazin androgünökkel foglalkozó számához, a mértékkel sminkelő Kate Moss pedig a nagy-nagy meglepetés. A szupermodellt férfinek öltöztették, Lea T-t pedig nőként szerepeltetik. És csókolóznak.

Kate Moss és Lea T csókolóznak a Love címlapján
Kate Moss és Lea T csókolóznak a Love címlapján

Lea T., a transznemű modell legutóbb a Lurve magazin címlapján volt látható tavaly novemberben, előtte pedig a tavaszi Givenchy kampányból lehet ismerős. A Love magazin, amelyben Moss egy éve le is vetkőzött, a mostani számban az androgünökkel, a nemtelenekkel, vagy ha úgy tetszik, a harmadik neműek kérdéskörével foglalkozik.

A magazinban egyébként Justin Bieber is szerepel, azt egyelőre nem tudni, tudatták-e vele, miről szól majd a magazin.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta