OFFLINE

Eva Mendes átlátszó ruhában takart mindent a díjátadón

2011. január 17., hétfő 18:59

A Golden Globe mellett a hétvégén tartották a Critics' Choice Movie Awardsot is, ahova Eva Mendes egy nagyon trükkös ruhában érkezett. Ahhoz a népszerű magyar népmeséhez hasonlóan, amiben van is ajándék meg nincs is, Eva Mendes átlátszó ruhában érkezett, meg nem is.

A színésznő egy átlátszó ruhát választott az eseményre, ami viszont a kritikus részeken nem volt teljesen átlátszó, így Mendes nem mutatott semmit intim testrészeiből.

A Broadcast Film Critics Association díjátadóját idén tizenhatodik alkalommal rendezték meg, a Golden Globe-hoz hasonlóan itt is a Közösségi háló lett a legjobb film, de a főbb kategóriákban is megegyeznek a két díjátadó győztesei. A Golden Globe győzteseinek listáját itt, a Critics' Choice Awards győzteseinek listáját itt tudja végignézni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta