OFFLINE

Menő vagy ciki a mikrofonos-copfos-cicis Madonnacipő?

2011. január 16., vasárnap 14:09

Egy izraeli tervező, Kobi Levi készítette el Madonna 1990-es Blonde Ambition turnéja által ihletett cipőt, melynek szinte minden részlete a popkirálynőt idézi. A cipő orra és oldala Madonna Jean-Paul Gaultier által tervezett csúcsos melltratós aranyfűzőjét képezi le, sarokrészéről szőke lófarok lóg, pántja az énekesnő ’head set’ mikrofonja.

A madonnás cipő Levi új kollekciójának egyik darabja, a tervező elkészítette többek közt Popeye barátnője, Olivia Oyl cipőjét is, illetve egy játszótéri darabot, melynek sarka gyermekkorunk csúszdáinak létrájára emlékeztet. Mindent megtekintehet részletesen, ha a képre kattint, és megnyitja galériánkat.

Kobi Levi 2001-ben diplomázott a jeruzsálemi Bezalel Akadémia art&design szakán, azóta szabadúszóként dolgozik, és amikor épp nem nagy cégek megrendelésein dolgozik, rendhagyó lábbeliket tervez. Cipői saját bevallása szerint egy ötlet és egy lábbeli keresztezéséből születnek, így lesznek egyediek, humorosak – és hordhatóak.

Minden darab kézzel készül, de nem ez a lényeg: hanem az, hogy menő vagy ciki Madonna és egy körömcipő keresztezése? Ön felvenne egy ilyen cipőt? Ha nem is venné fel, mint műtárgy, tetszik önnek a mikrofonos, szőke lábbeli? Nyomjon menőt vagy cikit!

2908 szavazat 4397 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta