OFFLINE

Menő vagy ciki a gáztűzhely-fotel?

2011. január 15., szombat 11:33

Aznap eladta kinyitható, gáztűzhelyből készült foteljét az Etsy egyedi tárgyakat árusító oldal Way Out Here nevű felhasználója, amikor a fotel megjelent a nemzetközi blogokon. A felhasználó egy művészeti iskola tanulója, és egy vizsgájára készítette a régi tűzhelyből átalakított fotelt, hogy így demonstrálja az újrahasznosítás lényegét. Az egyedi bútordarabot 250 dollárért (kb. 51 ezer fornt) hirdették, ami jóval olcsóbb, mint a hasonló ötleten alapulő hűtőszekrénykanapé. A fotel január 12-én jelent meg először a különféle linkgyűjtő oldalakon, az Etsy adatai alapján még aznap elkelt. A fém tűzhely belül faborítást kapott, amin a tűzhely stílusához illő szivacs ülőlapok vannak. További fotókért kattintson a képre!

Forrás: Etsy
Forrás: Etsy
5046 szavazat 5270 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta