OFFLINE

Lindsay Lohant ajakfeltöltéssel vádolják

2011. január 14., péntek 10:24

A fenti és az alábbi friss fotó alapján rögtön beindult a morfondírozás: csak nem töltette fel az ajkait ez a szerencsétlen Lindsay Lohan? A 24 éves színésznő ugyan éppen kondizni indult, de ráadásul kék pólójának felirata szerint “true beauty is within”, azaz az igazi szépség belül van. Vajon ezt beismerésnek lehet tekinteni?

Mindenesetre megszokhattuk már, hogy egyes celebek arca hol felpuffad, hol visszaáll többé-kevésbé normális helyzetébe, és állítólag Lindsay Lohannél is ez volt a helyzet, mert a fotók elkészülte után pár órával máris kicsit lelohadtak az ajkai. Nézzék meg az alábbi, tavaly őszi fotót összehasonlításképpen!

Most akkor feltöltette vagy nem?

  • 427
    Igen
  • 147
    Igen, de nem most
  • 114
    Nem

Persze igaz, hogy kicsit csaltunk, mert a friss fotókon Lohan csücsörít, a fenti képen meg mosolyog. Nézzünk akkor egy olyan fényképet szintén néhány hónappal ezelőttről, amelyen Lohan nem húzza szét az ajkait - ehhez képest már nincs is akkora különbség. Lehet, hogy az alábbi fotó is éppen egy feltöltőinjekció után készült?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta