OFFLINE

Jön Rihanna pimasz parfümje

2011. január 11., kedd 09:32

Mint sok más színésznőzenekar illetve celeb, Rihanna is saját parfümmel jelentkezik: már másodszor. A barbadosi énekesnő illatának nevét elvileg rajongói segítettek kitalálni, nem tudni, a véletlen műve-e, hogy egy ideje már fel is van tetoválva Rihanna nyakára: Rebelle Fleur, avagy „Reb’l Fleur” legújabb írásmódja szerint.

A parfüm Rihanna erős személyiségét fogja tükrözni és természetesen kicsit szexis, pimasz és virágos lesz. Ja, és a barbadosi gyökerekre is lesz benne utalás.

„Nagyon jó lesz és különleges, olyan illat lesz, ami tele van finom utalásokkal, melyek szexuális emlékeket idéznek és vágyat ébresztenek” – nyilatkozta az énekesnő a People-nek.

Ön venne hírességtől parfümöt?

  • 188
    igen, de még nem vettem soha
  • 196
    nem, soha nem vennék
  • 241
    igen, és vettem is már

Az illat neve – ahogy a tetoválás szövege is – Rihanna gyerekkori beceneve: a barbadosi nagyi szólította az énekesnőt lázadó virágnak. A parüm 49 dollárba (10.000 forint) kerül majd, január 25-én kerül boltokba az Egyesült Államokban.

rihanna fleur rebel

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta