OFFLINE

Fedezékbe, Zac Efron hajat vágatott!

2011. január 9., vasárnap 07:56

Úristen, hát ki ez a perzselő tekintetű, komoly férfi? A huszonhárom éves amerikai szupertehetség, Zac Efron megint vágatott a hajából! Az énekes, táncos, színész Efronnak ezzel a külsővel már semmi helye a tinglitangli, bugyuta High School Musical filmekben, hanem egyenesen a Terminátor következő részében kell szerepet vállalnia, ahol az igazi nehézfiúk csapnak össze.

zac

Srácok, most aztán fel kell kötni a gatyát! Csak egyet villanak ezek a némán izzó, bölcsességet, fojtogató szenvedélyt sugárzó szemek, és a csajotok a nevetekre se fog emlékezni. Ráadásul Efron most facér, alig néhány hete szakított Vanessa Hudgens színésznővel, akivel kábé négy évet voltak együtt. Amint behegednek a szakítás miatt keletkezett sebek, Efron elől senki nem lesz biztonságban.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta