OFFLINE

Menő vagy ciki a hernyótalpas tűsarkú?

2011. január 8., szombat 14:11

Camilla Skovgaard cipőit nem először pécézzük ki. Nem véletlen, előszeretettel tervez szokatlan, de még bőven hordható modelleket.

A dán születésű, Londonban élő tervező a hülye cipőtalpak minisztériumának szakállamtitkára, teljes, egészen konszolidált, de néha erősen erotikus kollekcióját itt tekinthetik meg.

Mi most a védjegyévé vált, farkasfogtalpat vesszük elő, amit most éppen egy klasszikus, kígyómintás ezüstcipellőre ragasztott fel, a jobb úttapadás érdekében.

Az a kivételes fajta ez a cipő, amire nyugodt szívvel mondjuk, hogy ronda, mégis felvenném. Egy szexepiles tank. Tetszik.

96972 in dl

Menő, vagy ciki a hernyótalpas tűsarkú?

91424 szavazat 3124 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta