OFFLINE

Kesha frakkban lovagolta meg a Mikulást

2011. január 4., kedd 15:42

Kesha szakadt neccharisnyában, fekete bakancsban és fűzőben koncertezett szilveszterkor New York-ban. A fenti, frakkból továbbgondolt összeállításban kezdte meg fellépését, majd átváltott az alábbi kánkános hangulatra, csak hosszú szoknya helyett minivel.

Melyik áll jobban Keshának?

  • 184
    A frakkos összeállítás
  • 269
    A kánkános összeállítás
  • 322
    Nem mondom meg

A néha furcsa szemöldököt viselő énekesnő önmagához képest ezúttal egész visszafogottan volt felöltözve, miközben a leghíresebb slágereiből válogatott és elénekelte a „We R Who We R” című új dalát is. Kesha egy olyan szakállas Mikulás nyakában ülve érkezett a közönség elé, akiről rögtön a szexfotóin szereplő férfi jutott eszünkbe, de ezúttal több ruha van az énekesnőn, a lábai között található úriemberről nem is beszélve. A koncertkezdő elegáns felsőruházat alól egy ezüstös fűző villant ki (ez galériánk többi fotóján jobban látszik), míg a kánkános összeállítás vörös-fekete kombinációval operált. Önnek melyik jön be jobban?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta