OFFLINE

A divattervezők erősködnek, hogy Beckhamné igenis maga alkot

2011. január 3., hétfő 09:36

Bár hatalmas sikere volt Victoria Beckham első saját tervezésű kollekciójának, kissé meglepő, hogy a ruhák ennyi idő elteltével még mindig a divattal foglalkozó sajtó kérdéseinek kereszttüzében állnak. Különösen elege van a témából a képen látható Roland Mouret-nak. Azt írja a contactmusic, hogy a francia tervezőt idegesíti, hogy még mindig folyton arról kérdezgetik, hogy ő tervezte-e Posh Spice kollekcióját.

Roland Mouret
Roland Mouret

“Miért akarnék én Victoria Beckhamnek tervezni egy kollekciót?” - teszi fel Mouret a költői kérdést. “Igen, barátok vagyunk és igen, kért tőlem tanácsot” - a francia tervező mindössze ennyit ismer el, hozzátéve, hogy Beckhamnének rajta kívül még rengeteg más barátja is van a divat világában, akiktől szintén szokott tanácsot kérni. Ott van például Marc Jacobs, akinek Posh Spice három éve egy kampányában is szerepelt, hogy csak egyet említsünk.

Mouret-t egyébként azért is gyanúsítják különösképpen, mert éles szemek feltűnő hasonlóságot vélnek felfedezni a francia tervező és kolleginája kreációi között, ráadásul Victoria Beckham elismerte, hogy Mouret “inspirálja” őt.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.01.03 10:17:16Papusz

  A tervezés lezajlása pedig:
  bekemné: Jó lenne egy szoknya, térd körüli hosszal! Mikor lesz kész?
  végrehajtó: Már kész is van! Gratulálok, fantasztikus munka volt!
  bekemné: Akkor hozza a frissítőt, mert nagyon elfáradtam! Ez a sok munka, nagyon túl hajszolt vagyok! Jövő héten el is utazunk kicsit pihenni valahová.

 • 2011.01.03 10:43:06nyuszihusi

  én is csak így tudom elképzelni. parfümöknél is. "elnevezhetjük rólad ezt a parfümöt?" aha, tök jó, saját parfümmárkám van...

 • 2011.01.03 11:50:22Upuaut

  Utálom Backhamnét. Nagyon-nagyon ellenszenves.Őszintém csodálom David Beckhamet, hogy nem cserélte le hivatalosan , ezt a székresedéses valamit.

 • 2011.01.03 11:50:50mianicked?

  Mintha nem érne rá rajzolgatni, anyagot válogatni...

 • 2011.01.03 16:15:05HochenTrollner

  kevés cölöpből nézem ki, hogy a saját neve alatt van valami saját ötlete is, beckhamnéből pont igen. azt mondjuk nem értem, hogy ki veszi ezeket a ruhákat, de hajrá divatipar.

 • 2011.01.03 17:23:30Barbiexxx

  Birom ezt a nőt.

 • 2011.01.04 10:37:43Auguszta:)

  Én is ,nagyonnnnnnnnnnnn......!!!!!!

 • 2011.01.05 11:42:00v€rocs

  Egy rakás ember veszi a ruháit, néhol külön képgalériát lehet találni a vörös szőnyegen fotózott celebekről, akik dvb-t hordanak. Pl facebook.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta