A divattervezők erősködnek, hogy Beckhamné igenis maga alkot

Bár hatalmas sikere volt Victoria Beckham első saját tervezésű kollekciójának, kissé meglepő, hogy a ruhák ennyi idő elteltével még mindig a divattal foglalkozó sajtó kérdéseinek kereszttüzében állnak. Különösen elege van a témából a képen látható Roland Mouret-nak. Azt írja a contactmusic, hogy a francia tervezőt idegesíti, hogy még mindig folyton arról kérdezgetik, hogy ő tervezte-e Posh Spice kollekcióját.

Roland Mouret
Roland Mouret

“Miért akarnék én Victoria Beckhamnek tervezni egy kollekciót?” - teszi fel Mouret a költői kérdést. “Igen, barátok vagyunk és igen, kért tőlem tanácsot” - a francia tervező mindössze ennyit ismer el, hozzátéve, hogy Beckhamnének rajta kívül még rengeteg más barátja is van a divat világában, akiktől szintén szokott tanácsot kérni. Ott van például Marc Jacobs, akinek Posh Spice három éve egy kampányában is szerepelt, hogy csak egyet említsünk.

Mouret-t egyébként azért is gyanúsítják különösképpen, mert éles szemek feltűnő hasonlóságot vélnek felfedezni a francia tervező és kolleginája kreációi között, ráadásul Victoria Beckham elismerte, hogy Mouret “inspirálja” őt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra