OFFLINE

Kim Kardashian a popkarrierért fonatta haját egzotikusra

2011. január 2., vasárnap 17:22

Kicsit nehéz megismerni, de fent Kim Kardashian látható, a 30 éves, örmény származású, rekordösszeget kaszáló reality-celeb. Kardashian decemberben popkarrier-építésbe fogott, és első klipjében Kanye West is feltűnik majd.

Hogy jobb?

  • 261
    Fonva
  • 1453
    Fonatlanul
  • 572
    Nekem mindegy

Hogy a pár napja beújított egzotikus hajfonatok összefüggésben állnak-e a hőn áhított zenei pályával, azt nem lehet biztosan tudni, de a bloggerek szerint Kardashian most pontosan ezért próbál kevésbé csajszis lenni, hiszen ezzel a hajjal inkább kemény nőnek tűnik, mint plázacicának. Ön milyen tanácsot adna neki, befonva jobb vagy kiengedett hajjal? Több fotónk is van, kattintson valamelyik képre!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta