Jessica Simpson ruháinak érthetetlenül nagy a sikere

Jessica Simpson élete nem is alakulhatna jobban: eljegyezték (bár kérdéses, ez mennyire jó és kinek), új albuma jelent meg, ráadásul 750 millió dollár hasznot (158 milliárd forint) hozott ruhabiznisze csak 2010-ben – írja a Women’s Wear Daily. A következő 2 évben várhatóan 150 millió dollárt (31,5 milliárd forintot) fog bezsebelni a márka gazdája a hamarosan induló Jessica Simpson Sportswearből és 200 milliót (42 milliárd forint) a Jeanswearből.

Ruha, táska, cipő - mind az énekesnő vagyonát gyarapítja
Ruha, táska, cipő - mind az énekesnő vagyonát gyarapítja

„Olyan, mint egy lány a szomszédból, de nagyszerű dolgokat csinál. Az emberek szeretik, úgy néznek rá, mint egy ikonra” – mondta Vince Camuto, a Camuto Group alapítója és igazgatója, Simpson márkájának licenctulajdonosa. A Jessica Simpson Collection jelenleg cipőket, ruhákat, farmereket, fürdőruhákat, szabadidőruhákat, kiegészítőket, órákat és parfümöket gyárt és forgalmaz, hamarosan indul a sport- és lazább farmeres vonal.

„Azóta szeretnék sportkollekciót, mióta bekerültem a divatiparba. A sportos ruháim a saját stílusom fejezik ki, melyben a kényelem, a nőiesség és a pajkosság keveredik” – nyilatkozta a milliárdos popénekesnő. Simpson a becslések szerint nettó 100 millió dollárt (21 milliárd forintot) zsebelt be ruházati márkája bevételéből, ami nem rossz, ha arra gondolunk, mennyire előnytelen nyári ruhát és farmert képes felvenni.

Egy összeállítás Simpsontól
Egy összeállítás Simpsontól

Itthon nem kapható sehol Simpson termék, netről sem tudunk Magyarországra rendelni, így esélyünk sincs Simpson vagyonát gyarapítani. A honlapon egyébként fent van ez énekesnő összes terméke. Ne gondoljunk egyedi designer cuccokra, közepesen drágán lehet egyszerű alapdarabokat rendelni: az idei trendnek megfelelő táskák 60 és 100 dollár közt mozognak, a Simpsonos farmerek sem különösebben izgalmasak, a kínálat nem nagyon különbözik a hazai fast-fashion boltok –H&M, Bershka, Zara– kínálatától, árban azonban kevésbé kedvező: 40-60 dollárba (8-12.000 forintba) kerül egy-egy nadrág.

Önnek tetszenek Simpson ruhái?

Közepesen unalmas Simpsonos bizsut, koktélruhát és kabátot is találunk a neten: minket nem győzött meg, kicsit értetlenül állunk az énekesnő millió dolláros divatbirodalma előtt. Önnek hogy tetszenek Simpson ruhái? Rendelne a Jessica Simpson kollekcióból?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek