OFFLINE

Fiatal magyar tervezőktől ajándékot olcsón, lehet?

2010. december 7., kedd 07:37 |

Ha esetleg unja a különféle bevásárlóközpontok átlagos ruhakínálatát, akkor jó ötlet lehet karácsonyra, hogy fiatal magyar tervezőket támogassunk azzal, hogy egyedi, designer ruhákat vásárolunk divatérzékeny szeretteinknek. Az egyedi tervezésű ruhák viszont általában nem felelnek meg az átlagos karácsonyi költségvetésnek, de szerencsére találtunk pár fiatal tervezőt, aki úgy döntött, az ünnepi időszakban olcsóbban adja termékeit.

Először Szegedi Kata hirdetésével találkoztunk, aki december 10-étől december 22-éig 10-30 %-os kedvezménnyel árulja a ruháit a bemutatóboltjában, de a ruhák mellett cipőket és bútorokat is lehet itt kapni.

Szegedi Kata
Szegedi Kata

Az Artrobe-nál nyereményjátékot hirdettek, itt az oldalon regisztrálók között sorsolják majd ki azt a terméket, amelyik a legtöbb embernek tetszik. Azok kaphatnak nyereményt, akik a győztes termékre szavaztak. Ezt is érdemes lehet megpróbálni próba szerencse alapon.

Vadjutka csodálatos textilékszereit most 10 %-os karácsonyi kedvezménnyel vásárolhatjuk meg, a Zagabo pedig a múlt hétvégi WAMP-ra hirdetett meg akciókat és nyereményjátékot, ami ugyan már elmúlt, de a karácsonyig tartó időszakban még kétszer tartanak WAMP-ot, így elképzelhető, hogy lesz még hasonló akciójuk.

Zagabo esőkabát és Vadjutka ékszerek
Zagabo esőkabát és Vadjutka ékszerek

A WAMP-nál maradva szintén érdemes lehet ellátogatni a következő hetekben a Millenáris B Csarnokában megrendezendő vásárokra. Konkrét akciókat ugyan nem találtunk a vásár oldalán, de az eseményen készült képeken feltűnnek 20 %-kal leárazott ruhák, cipők. A WAMP Facebook oldalán is tart a karácsony, minden nap meghirdetnek egy leárazott terméket. Hasonló a helyzet a másik legnagyobb hazai tervezői vásárral, a Gouba-Gozsdu Bazárral, amely december 9-től december 23-ig a Műcsarnok mellett téliesített formában nyitja meg kapuit. Itt főként kiegészítőket, ruhákat találhat, aki keres, szintén kedvezményekkel.

A MONO Fashion üzletében azok járhatnak jól, akik rendelkeznek az ELLE magazin kártyájával, mert a kártya tulajdonosai a karácsonyi időszakban 30 % kedvezményt kapnak a tervezők ruháiból.

Az Ourstyle Boutiqe-ban adventi akciót tartanak, ami azt jelenti, hogy minden nap más terméket lehet árengedményekkel megvásárolni. Ez az opció az alkalmi akciókat keresők számára lehet inkább érdekes.

Anh Tuan táska - Mono Fashion
Anh Tuan táska - Mono Fashion

Árakkal a legtöbb tervezőnél nem találkoztunk, de figyelembe véve, hogy általában mennyivel drágább egy tervezői ruha, mint amennyiért egy átlagos márkaboltban meg lehet vásárolni egy hasonló ruhadarabot, azt lehet mondani, hogy a 20-30 % árengedményt nyújtó tervezők ruhái elérhető közelségbe kerülnek azok számára, akik megengedhetik maguknak, hogy márkás ruhákat vásároljanak karácsonyra.

Persze könnyen lehet, hogy kihagytunk egy csomó magyar tervezőt, ezért a kommentekbe nyugodtan küldjék be, osszák meg a trendérzékeny ajándékozókkal, hogy ki, milyen időszakban, mekkora kedvezményekkel és miket árul.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.12.07 09:29:27mákosnudli

  Szépnek szépek, de egyáltalán nem olcsók, sajnos. Pedig szívesebben venném ezeket, mint a tömeg cucckat.

 • 2010.12.07 09:40:11alfonzina, a főnyomi

  Ha egyedit kerestek, de elérhető áron, akkor ezt az oldalt tudom ajánlani.

  www.meska.hu

  Sok ismertebb tervező is fent van, és tapasztaltam már, hogy olcsóbban kínálják a termékeiket, mint a boltokban, vagy a wampon. Ezen kívül rengeteg tehetséges, nem, vagy kevéssé ismert "civil tervező" munkái is megtalálhatóak.

 • 2010.12.07 09:51:47valakitalánvagyok

  Ezt találtam még, remélem nem moderáljátok k:

  [link]
  [link]

 • 2010.12.07 10:01:57hegyilany

  Hétvégén az Iparművészeti Múzeum karácsonyi vásárán nagyon sokféle szép, egyedi, izgalmas ajándéknak valót lehetett venni az olcsóbb kategóriában is. Én pl. Urbánfy Teri textilékszereivel örvendeztetem meg a barátnőimet.

 • 2010.12.07 10:27:31Beatriceaprodja

  Jók a magyar tervezők, de bizony túllőnek a célon, nem csak árban, pedig kezdetben nem árt olcsóbban adni és utána beerősíteni (marketing), hanem a minőségben is, azaz a forma lehet jó, a szabás, de amiből készül, nem... Mindennek az alapja az ALAPANYAG!!!!!

 • 2010.12.07 10:28:40Beatriceaprodja

  És ami a legfontosabb, hogy a KÉZZEL KÉSZÍTETT DOLGOK a legszebbek, legjobbak és azokért bármennyit kérhetnek, meg fogják nekik adni!

 • 2010.12.07 16:26:43okosszöszi

  [link]

 • 2010.12.07 22:10:12elilian

  Meskán tényleg vannak jók:[link]

 • 2010.12.07 23:27:39borsdesign

  www.borsdesign.hu - képes üvegékszerek szuper lelőhelye :)

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta