OFFLINE

Már bugyit is terveztek Kate Middleton esküvőjére

2010. november 30., kedd 13:28

Az Ultimo vezetője, Michelle Mone tervezett bugyit Vilmos herceg csaja, Kate Middleton részére. Mone Anna hercegnőtől vette át november 25-én a Brit Birodalom Érdemrendjét, ezek után fejtette ki, hogy náluk már kész vannak Middleton fehérneműjének tervei. „Megterveztem Kate esküvői fehérneműjét és hamarosan el is küldöm neki a rajzokat. Szerintem az Ultimo illik hozzá” – mondta Mone. Bár a cég tavaly beindította esküvői ruha-vonalát, nem ajánlanak teljes felszerelést a nagy napra, mert nincs idejük külön ruhát tervezni Middleton számára – írja a Daily Mail.

A jövőre tartandó esküvőre mindenki nagyon szívesen szállítana valamit. A kitüntetettek között volt Michelle Turner cukrász is, aki már többször megmutathatta a királyi családnak, mit tud: Károly herceg hatvanadik születésnapján és a Királynő gyémántlakodalmán ő volt felelős az édességekért, és természetesen már vannak ötletei, milyen tortát készítene Vilmos herceg és Middleton esküvőjére. „Nagy öröm lenne, ha felkérnének. Több száz ötletem van… Születése óta ismerem Vilmost, láttam felnőni és mindig azt gondoltam: nagyszerű lenne, ha engem keresnének meg…” – mondta Turner. „A valóságban élnek, a torta az ő személyiségüket kell, tükrözze. De történelmi háttere is van az eseménynek, mely nagyon elegáns, formális is egyben, tehát a tortának is ilyennek kell lennie. Szóval nem lesznek rajta fodrok, csengettyűk, ilyesmik, nagyon klasszikus és egyszerű lesz, kis történelmi beütéssel” – magyarázta a híres édesség-designer, ő milyen tortával lepné meg a hercegi párt.

Charlotte Todd 2002-es ruhája Kate Middletonon és a tervezőnő kezében
Charlotte Todd 2002-es ruhája Kate Middletonon és a tervezőnő kezében

Harold Tillman, a Brit Divattanács elnöke –szintén kitüntették– azt szeretné, ha brit tervező készítené Middleton ruháját – rossz hír a Victor&Rolfnak. „Nagyon szép nő, bármit visel, csodálatosan fog kinézni. Szeretnénk, ha angol tervező készítené a ruhát, van már pár jelölt. Nagyszerű tervezőink vannak. Szerintem egyszerű és elegáns lesz” – mondta Tillman.

Charlotte Todd terve
Charlotte Todd terve

Lehet, hogy Charlotte Todd is rajta van az udvari tervezők listáján, mindenestre előrukkolt egy ruhatervvel: a fiatal brit designer egyszer már felöltöztette Middletont, aki 2002-ben egy egyetemi divatbemutatón vonult fel az általa készített átlátszó miniruhában. Vilmos herceg ekkor figyelt fel Middletonra a közönség soraiból, ezért az eredetileg 30 font (10 ezer forint) értékű ruha ára folyamatosan emelkedik, ahogy közeledik az esküvő időpontja: szakértők szerint mostanság körülbelül 100 ezer fontért (32 millió forint) lehetne eladni. Todd Victor&Rolfnál jóval egyszerűbb ruhát képzelt egykori egyetemi társára.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta