OFFLINE

Lady Gaga műszempillája a kávéjában landolt

2010. november 23., kedd 06:54


"Jól indul a nap, ha az ember műszempillája beesik a Folgers kávéjába" - írta hétfő reggel Lady Gaga Twitteren, a kellemetlen baleset mellett arra is utalva, hogy milyen kávét iszik.

A rövid bejegyzéshez kép is tartozott, amin az látható, hogy éppen egy villával próbálja kihalászni a kávéval keveredve egész gusztustalanul összetapadt műszempillát.

Lady Gaga műszempillája beleesett a kávéba (Forrás: Twitter)
Lady Gaga műszempillája beleesett a kávéba (Forrás: Twitter)

A leesés körülményeiről nem írt az énekesnő, mindenesetre egy jól felragasztott műszempilla akár három hetet is kibír anélkül, hogy leesne, illetve bírja a szaunát meg az uszodát is. Úgy látszik, a kávégőz az már túl sok volt neki.

A műszempilláról azon felül, hogy elég ronda lesz a kávétól, és hogy a soros típusú műszempillák közé tartozik, sokat nem lehet megállapítani. Esetleg annyit, hogy a mindig borzasztó extrém Lady Gaga a műszempilláit tekintve kifejezetten konzervatívnak mondható.

Lady Gaga
Lady Gaga

Például nem lovacskás vagy tollas műszempillát hord. Annyit viszont innen távolról is szívesen tanácsolunk neki, hogy legközelebb viseljen a stílusához jobban illő, diszkógömbös változatot, azt sokkal könnyebb lesz megtalálni a kávéban.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta