OFFLINE

Kinek áll jobban ugyanaz a ruha?

2010. november 20., szombat 09:47

Az egyik legszőkébb celeb vagy az Avatar című film főszereplője mutat jobban Louis Vuittonban? Na, és melyik vörös csipkével borított celebre lehet büszkébb a Dolce & Gabbana két alapítója, Domenico Dolce és Stefano Gabbana: a vadóc Juliette Lewisra vagy az immár kétgyermekes Isla Fisherre?

Paris Hilton vs. Zoe Saldana

Kinek áll jobban?

 • 1660
  Paris Hilton
 • 2315
  Zoe Saldana

Minden celebek celebje a Victora's Secret éves bemutatójára egy Louis Vuitton-kreációban látogatott el. Ezzel kicsit lemaradt Zoe Saldana mögött, aki már februárban viselte a divatház kollekciójának ugyanilyen darabját. A két híresség a táskaválasztáskor sem akart hűtlen maradni a márkához, és mindketten egy-egy LV-retiküllel egészítették ki öltözéküket, szerencsére a fazon nem stimmelt, ahogyan a cipőjük sem egyezett, bár talán ez még nem is lett volna annyira kínos baki.

Nelly Furtado vs. Lea Michele

Kinek áll jobban?

 • 438
  Nelly Furtado
 • 3479
  Lea Michele

A kanadai születésű énekesnőnek és a Glee című sorozat színésznőjének (vagy inkább az öltöztetőiknek?) ugyanarra a Herve Leger-ruhára esett a választása, amikor nemrég meg kellett jelenniük a vörösszőnyegen. Nelly Furtado a divattervező őszi kollekciójának darabját a 2010 Canada Walk of Fame Tribute című eseményen viselte jó pár hónappal azután, hogy Lea Michele az övére kísértetiesen hasonlító ruhában jelent meg az Academy Of Television Arts & Sciences rendezvényen.

Isla Fisher vs. Juliette Lewis

Kinek áll jobban?

 • 2559
  Isla Fisher
 • 1363
  Juliette Lewis

Sacha Baron Cohan gyermekeinek anyja és a színésznőből lett énekesnő a Dolce & Gabbana tervezőinek bizonyára nagy örömet okoztak, hogy mindketten az ő piros csipkeruhájukat viselték a nyilvánosság előtt. Juliette Lewis a Conviction című film New York-i bemutatóján viselte az őszi és téli kollekció darabját, míg Isla Fisher a Burke and Hare premierjén mutatta meg szülés utáni alakját drága koktélruhában néhány nappal azután, hogy kolléganője is egy hasonló, de nem teljesen ugyanolyan szerelésben pózolt a kamerák előtt.

Nicky Hilton vs. Alex Curran

Kinek áll jobban?

 • 981
  Nicky Hilton
 • 2727
  Alex Curran

Paris Hilton húga a The Real Housewives of Beverly Hills című realityshow premierjére vette fel a Torn By Ronny Kobo márka állatmintás miniruháját. Az állatminta ugyan sokak szerint vitatható, de csak nem akar kikopni a divatból. Alex Curran brit modell/újságíró/focistafeleség pár nappal később egy ugyanilyen holmiban tette tiszteletét a Liverpoolban megrendezetett MOBO-gálán , és míg a ruha egy az egyben ugyanolyan volt, legalább a cipőik és táskáik különböznek, igaz, a színük egyforma, de ilyen téren viszonylag kevés lehetőségük volt a variálni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.11.20 21:33:06Perecz úr

  enek a sok rondaságnak tökmindegy milyen ruha takarja a szottyadt testét

 • 2010.11.20 21:38:45Pszichoanyu

  2.

 • 2010.11.20 21:43:28nyeszledék

  De hát ezek a ruhák rondák!!Monica Vitti óta nem láttam egyetlen normálisan felöltözöt sztárt sem...

 • 2010.11.20 21:47:08Dr.perrycox

  Kire áll jobban a cerka?
  Szavazz!

 • 2010.11.20 21:55:12xido

  Azért a fotózási szögekkel játszani sportszerűtlen dolog szerintem,mert így az elsőre szégyen vagy nem Paris-ra szavaznék,Zoe esetében a hosszú nyak és a nagyon ufós fej ritka esetlenné teszi....

 • 2010.11.20 22:52:40megadeth1

  Nellike jól kipicsásodott az elmúlt néhány évben...

 • 2010.11.21 08:12:26fehéregér

  megadeth, te meg jól elgyökéresedtél fene tudja mióta... hogy valaki ne tudjon egyetlen véleményt megfogalmazni "picsázás" és társai nélkül, amikor nőkről van szó... bunkó.

  Amúgy xido-val egyetétve, a fotó alapvető, nem csak a szög, de a fény és a többi, szóval igazságosan nem összehasonlítható a dolog.

 • 2010.11.21 13:01:42Mahdia

  Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de szerintem az összes ruha rém idióta. Abszolút nem tudom megérteni ezeket a celebeket, hogy ha egyszer a legtutibb göncök közül válogathatnak, hogyan képesek ilyen ócskaságokat felhúzni? Ronda minta, előnytelen szabás, direkt elcsúfítja őket.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta