Kinek áll jobban ugyanaz a ruha?

Az egyik legszőkébb celeb vagy az Avatar című film főszereplője mutat jobban Louis Vuittonban? Na, és melyik vörös csipkével borított celebre lehet büszkébb a Dolce & Gabbana két alapítója, Domenico Dolce és Stefano Gabbana: a vadóc Juliette Lewisra vagy az immár kétgyermekes Isla Fisherre?

Paris Hilton vs. Zoe Saldana

Kinek áll jobban?

Minden celebek celebje a Victora's Secret éves bemutatójára egy Louis Vuitton-kreációban látogatott el. Ezzel kicsit lemaradt Zoe Saldana mögött, aki már februárban viselte a divatház kollekciójának ugyanilyen darabját. A két híresség a táskaválasztáskor sem akart hűtlen maradni a márkához, és mindketten egy-egy LV-retiküllel egészítették ki öltözéküket, szerencsére a fazon nem stimmelt, ahogyan a cipőjük sem egyezett, bár talán ez még nem is lett volna annyira kínos baki.

Nelly Furtado vs. Lea Michele

Kinek áll jobban?

A kanadai születésű énekesnőnek és a Glee című sorozat színésznőjének (vagy inkább az öltöztetőiknek?) ugyanarra a Herve Leger-ruhára esett a választása, amikor nemrég meg kellett jelenniük a vörösszőnyegen. Nelly Furtado a divattervező őszi kollekciójának darabját a 2010 Canada Walk of Fame Tribute című eseményen viselte jó pár hónappal azután, hogy Lea Michele az övére kísértetiesen hasonlító ruhában jelent meg az Academy Of Television Arts & Sciences rendezvényen.

Isla Fisher vs. Juliette Lewis

Kinek áll jobban?

Sacha Baron Cohan gyermekeinek anyja és a színésznőből lett énekesnő a Dolce & Gabbana tervezőinek bizonyára nagy örömet okoztak, hogy mindketten az ő piros csipkeruhájukat viselték a nyilvánosság előtt. Juliette Lewis a Conviction című film New York-i bemutatóján viselte az őszi és téli kollekció darabját, míg Isla Fisher a Burke and Hare premierjén mutatta meg szülés utáni alakját drága koktélruhában néhány nappal azután, hogy kolléganője is egy hasonló, de nem teljesen ugyanolyan szerelésben pózolt a kamerák előtt.

Nicky Hilton vs. Alex Curran

Kinek áll jobban?

Paris Hilton húga a The Real Housewives of Beverly Hills című realityshow premierjére vette fel a Torn By Ronny Kobo márka állatmintás miniruháját. Az állatminta ugyan sokak szerint vitatható, de csak nem akar kikopni a divatból. Alex Curran brit modell/újságíró/focistafeleség pár nappal később egy ugyanilyen holmiban tette tiszteletét a Liverpoolban megrendezetett MOBO-gálán , és míg a ruha egy az egyben ugyanolyan volt, legalább a cipőik és táskáik különböznek, igaz, a színük egyforma, de ilyen téren viszonylag kevés lehetőségük volt a variálni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek