Újragondolták a TV Torna szabadidőruháit

Egy fiatalokból álló tervezőcsapat újjáélesztette a TV Tornából és a Skála Coop reklámokból ismert Senior és Méta szabadidő felsőit, meglovagolva a továbbra is hódító retrohullámot. A felelős csapat fotósokból, grafikusokból és az old school irányzat iránt elkötelezett kreatívokból áll, és a tervezők neve minden egyes felsőbe bele van hímezve.

senior break

Belicza Bea, a Senior és a Méta márkákat forgalmazó SeMe Original Kft. képviselője. szerint nem könnyű manapság száz százalékban magyar szabadidőruhákat alkotni, hiszen szinte teljesen halott a magyar textilipar. „A Seniort és a Métát varró gyárak az ezredforduló óta felszámolás alá kerültek, így új magyarországi gyártóegységeket kellett találni a ruhák elkészítéséhez” – tette hozzá. A ruhadarabok egyébként – a bolti kereskedelmi költséget kiiktatva - a cég oldalán vásárolhatóak meg, és áruk 10 990 forinttól 14 900 forintig terjed.

meta strip

Emlékszik még, amikor a mai köztársasági elnök felesége és lányai tornáztak a mackóruhában? Na és szívesen idézne múltat a modernizált Méta-felsőben?

Oszd meg másokkal is!
Mustra