Kétszázezerből öltözhet be eredeti Amy Winehouse-nak

Amy Winehouse nagyjából fél évvel ezelőtt kezdett el együtt dolgozni a Fred Perry márkával, hogy közös kollekciót dobjanak piacra, aminek október végére lett meg a termése. Az énekesnő egy szoknyákból, kardigánokból, pulóverekből és kiegészítőkből álló termékcsoportot hozott létre, az ötvenes évek stílusában.

Amy Winehouse leginkább olyan ruhákat álmodott meg a cégnek, amilyenekben az egyelőre nem túl hosszú pályafutása alatt készült klipekben láthattuk. Nem véletlenül, ha teheti mindig az ötvenes évek stílusában öltözködik. "Pontosan tudtam, hogy mit akarok. Nagyon szeretem a Fred Perryt. Nagyon megtisztelő, hogy ők is így voltak velem" - mondta az énekesnő a Harper's Bazaarnak a kollekció bemutatója előtt.

Klikk a többiért a gyártó oldalán! (Forrás: Fred Perry)
Klikk a többiért a gyártó oldalán! (Forrás: Fred Perry)

Azon túl, hogy Amy Winehouse tervezte, a kollekciónak az is különlegessége, hogy most először jelent meg a Fred Perry kínálatában a 34-es, kicsi méret. Erre Winehouse miatt volt szükség, aki egy csomót fogyott azóta, hogy nagyjából egy éve viszonylag botránymentes életet él, elvileg nem is drogozik, és leginkább csak azzal kerül be a hírekbe, hogy plasztikai műtétje volt vagy éppen össze akar házasodni aktuális fiújával.

"Amikor elkezdtem rendesen enni, akkor elég sokat fogytam. Mindenki úgy gondolja, hogy azért, mert sokat javultak az étkezési szokásaim, elértem a természetes súlyomat. [...] Nem vagyok nagyon vékony, de kicsi vagyok, és nehezen találok olyan ruhát, ami jó rám, mert nem gyártanak 34-es méretet" - mondta az énekesnő a lapnak.

A ruhák tökéletesen visszaadják Amy Winehouse-nak azt a korszakát, amikor a Rehab című számával betört a nemzetközi poppiacra, és egyáltalán nem lettek olyanok, mint amilyennek az énekesnő a saját öltözködését gondolja: fekete vénembber emlékeztetőek.

"Szerintem úgy öltözöm, mint valami feka vénember. Vagy nem is! Úgy, mint egy zsidó feka vénember. Mintha még mindig az 50-es években járnánk" - vélekedett az énekesnő a saját öltözködéséről a Harper's Bazaarnak. Ehhez képest a kollekció kifejezetten nőies, elegáns és a fekete meg a szürke mellett sok benne a rózsaszín.

A ruhák nem tekinthetőek kifejezetten drágának, nagyjából a Fred Perry átlagárait hozzák. Egy szoknya körülbelül húszezer forintba kerül, ami egy kicsit húzós, hogy egy öv is. A mostanában megint nagyon divatos kistáska harmincezer forintnak megfelelő fontért vihető. A legdrágább az elegáns kabát, ami majdnem kilencvenezer forint.

Ezzel a kollekcióval az énekesnő hosszú szünet után kezdte magát aktivizálni a tőle megszokott botrányokozáson felül. Drogos karrierje a hírek alapján úgy tűnik, lecsengőben van, az énekesnői visszatérésére viszont még várni kell.

Az apja szerint ugyan decemberre érkezik a második Winehouse-lemez, de erről rajta kívül valószínűleg nagyon kevesen tudnak. Az mindenesetre a visszatérést vetítheti elő, hogy az énekesnő a napokban három év kihagyás után új számmal jelentkezett, még akkor is, ha az csak egy feldolgozás.

Oszd meg másokkal is!
Mustra