Három hollywoodi sztáron három dizájner ruha

A novemberi Elle magazin a hollywoodi asszonyokat emeli piedesztálra, írja a Starpulse. A magazin többek közt Gwyneth Paltrow, Hilary Swank, Kate Hudson, Sofia Coppola, Kerry Washington, Diane Keaton, Jodie Foster és Diane Kruger előtt tiszteleg. Az amerikai kiadás szintén hódol az utóbbi idők szokásainak, vagyis többféle címlappal adják ki ugyanazt a lapszámot.

ell1

A Marc Jacobs ruhában pózoló Kate Hudson a lapnak adott interjújában elmondta, teljesen evidens, ha az anyja, Goldie Hawn az, akit a leginkább tisztel. Ő is megerősítette, amit már számtalan színésznő kijelentett, nehéz igazán jó női szerepeket találni, de ő hisz abban, hogy lehet olyan női főszereplős alkotásokat készíteni, ami érdekes lehet a nőknek és a férfiaknak egyaránt.

Gwyneth Paltrow, akire Chloé ruhát adtak a magazin munkatársai, az anyaságról fejtette ki véleményét, valamint arról is faggatták, feküdt-e már szereposztó díványon. „Amikor még csak kezdtem, valaki azt sugallta, jó lenne, ha a tárgyalást a hálószobában fejeznénk be” – nyilatkozta Paltrow, aki azonnal lelépett a megbeszélésről.

elle

A harmadik címlaplánynak Hilary Swanket választották. Swank kijelentette, inkább színésznőnek érzi magát, mint hírességnek. A kétszeres Oscar-díjas színésznő elmondta, mai napig metróval jár New Yorkban, és hiába lett ismert, továbbra is kijár a Shea Stadiumba meccsekre.

Oszd meg másokkal is!
Mustra