Justin Bieber körömlakkot dob piacra

jb

Egy ideje terjed egy vicc ami szerint 1994 volt a zenetörténet legrosszabb éve. Ebben az évben halt meg ugyanis Kurt Cobain, és ekkor született Justin Bieber. Egyre több igazságot érzünk ebben a mondatban, pláne azután, hogy pár napja kiderült: Bieber összeállt az OPI körömlakk céggel, és közös körömlakkot dobnak piacra.

Igen, Justin Bieber, igen, körömlakkot. Idén hat színt, jövőre meg még nyolcat, minden színt az énekes egy-egy slágeréről elnevezve.

Sokáig azt hittük, hogy valami vicces reklámkampányról van szó, mert most jelent meg Bieber önéletrajzi könyve, illetve valami mozifilm is készül hamarosan, ráadásul a hírt közlő oldalakon sem találtunk képeket, illetve komolyabb forrást. De nem, sajnos nem médiaheck, az OPI a honlapján ugyan nem reklámozza a együttműködést, viszont a Facebookon található rajongói oldal ára feltöltött néhány képet a készülő lakkokról.

A kollekció a Nicole sorozat része lesz majd, és One Less Lonely Girl (Eggyel kevesebb magányos lány) lesz a neve, Bieber egyik száma után. Az idén megjelenő színek, és fantázianevek a következőek:
- One Less Lonely Glitter (levendula)
- Prized Possession Purple (lila)
- Give Me The First Dance (ezüst)
- Me + Blue (sötétkék)
- OMB! (világos piros)
- Step 2 the Beat of My Heart (szív alakú csillámokkal)

Árakat egyelőre nem tudni, a Nicole körömlakkok általában kétezer forint körüli áron szoktak lenni. Justin Bieber tehát 16 évesen kiadta első életrajzi könyvét , hamarosan megjelennek a róla mintázott játékbabák, decemberre itt vannak a körömlakkok és jövőre jön a 3D életrajzi film. Szép.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek