Kiskosztümos Bond-lányok az Allee Divatheteken

Pénteken az Allee Őszi Divathetek keretében divatbemutatót tartott, Lukács Gabi és Lakatos Márk az üzletközpontban kapható termékeket Hollywood ihlette témában mutatta be a nagyérdeműnek. A Cinema Paradiso elnevezésű eseményen számtalan tourban csodálhattuk meg a kis kosztümös James Bond-lányokat, és a musicaleket, horrorfilmeket újragondoló tánccsoportokat.

Nézzen, mint a moziban!

Budapest legújabb bevásárlóközpontja hagyományteremtő szándékkal csatlakozott azokhoz az üzletközpontokhoz, amelyek rendezvénysorozatokkal szeretnék becsalogatni magukhoz a vásárlókat. Ennek köszönhetően láthattuk az Allee igazgatóját, Galyas Andrét James Bondként felkonferálni.

Nézzen, mint a moziban!

A bemutató rekordhosszúságú, másfél órás volt. A bemutató extrém hosszúságának két egyszerű oka volt, a főleg téli ruhákból álló bemutatón Lakatos Márk az üzletház termékeiből dolgozott, és külön-külön tourban mutatta be az üzletek termékeit. Másrészt a bemutatón nem csupán modellek léptek fel.

Ha azt hinnék, hogy 90 percen keresztül folyamatosan modellek sétáltak fel és alá a kifutón, akkor bizony tévednek. A tourokat tánccsoportok vezették fel, így már előre lehetett sejteni, mikor bukkannak fel a férfimodellek James Bondként, a manökenek pedig az Ötödik elem Leeloojaként. Mondjuk a cápafogakból készített fejdíszben megjelenő lányokat és a Supermanként parádézó akrobatát nem tudtuk előre kitalálni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek