Könyökölve közlekedő modellek az Orex bemutatóján

Pénteken ünnepélyes keretek között megnyitották az Orex felújított és megújult Váci utcai üzletét. A Párok Éjszakája elnevezésű eseményt Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán vezette fel. Az est folyamán divatbemutató keretében tekinthettük meg a cég által forgalmazott legújabb ékszereket és órákat, a modellek ruháit Tóth Bori szalonja biztosította.

Kattintson a bemutató képeiért!

Az eseményen, ahol döbbenetesen sokan voltak, életünk leglassabb bemutatójának lehettünk szemtanúi. A nyolc modell négy tourban mutatta be az Orex termékeit, ám mivel az ékszerek a normál menettempóban csupán egyet csillannának, így kissé lassítottak a tempón. Ennek köszönhetően számos olyan dolgot vehettünk észre, amiről egyébként lemaradtunk volna.

Az est legdrágább darabja

Mivel nem volt idő öltözködni, így ugyanazokat a Tóth Bori ruhákat nyolcszor megnézhettük a könyökölve közlekedő hölgyeken és urakon, vagyis volt időnk arra, hogy a kedvencünk, a zöld selyemruha szabását alaposabban megszemléljük, és elraktározzuk a megvarrandó ruhák között.

A magyar tervező egyébként direkt erre az estére válogatta össze a kollekcióját az Orex által biztosított 48 millió forintnyi ékszerhez (a legdrágább darab egy vörösarany, gyémántokkal díszített 4,6 millió forintos női Omega óra volt). „A külön erre az alkalomra összeállított kollekcióban igyekeztem a klasszikus elegancia és a modern formavilág kapcsolatát becsempészni. Úgy gondolom, hogy az ékszerekkel és az órákkal sikerült ezt a finom sikket erősíteni” - mondta Tóth Bori.

Oszd meg másokkal is!
Mustra