Courtney Love bizarr kisfilmben mutogatja stílusváltását

The Dark Night of the Soul címmel animációs kisfilm készült arról, hogyan lett a bizarr, furcsa összeállításokat viselő, különc énekesnőből egy kicsit letisztultabb stílussal rendelkező celebnő.

Kurt Cobain özvegye az utóbbi időszakban többek közt arra koncentrált, hogy igazi divatikonná váljon, és tervének része a whatcourtneyworetoday.com oldal, valamint Michael Mouris kisfilmje, ami Love megbízásából készült. A kissé álomszerű alkotás egyik jelenetében például egy adag tészta és egy virág vall szerelmet egymásnak, de ezen kívül persze az énekesnő, valamint az átalakulás szempontjából igenis lényeges Birkin táska mellett fontos szerephez jut még Michael Stipe, a R.E.M. frontembere, Karl Lagerfeld, valamint André Leon Talley, az amerikai Vogue szerkesztője is.

Az énekesnő állítólag szabad kezet adott az alkotónak, Michael Mourisnak, és csupán annyi kikötése volt, hogy Karl Lagerfeld kezében ne legyen ott a védjegyévé vált legyező, André Leon Talley pedig viseljen köpenyt.

Courtney Love elmondta, nem tudja, hogy a Chanel vezetőtervezője látta-e a kisfilmet, ami bizony nem kis mértékben szól róla. A közel hat és fél perces kisfilm állítólag félév alatt készült el, és csupán ötezer dollár állt Mouris rendelkezésére. Michael Mouris animációs filmjeihez fotókat is használt. „Az egyik kép életem egyik legjobb szexuális aktusa után készült” – árult el magáról megint egy kissé intim titkot Love.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek