Négy év alatt presszószőkéből vörösesbarna lett Keleti Györgyi

A volt honvédelmi miniszter lánya, akit az olasz és a magyar hatóságok prostitúció elősegítésével vádolnak, először négy évvel ezelőtt unta meg hajszínét. Miután egy hirtelen jött ötlettől vezérelve barnára festette haját, Keleti Györgyi rájött, mégsem teszi boldoggá a változás, így fodrászához fordult egy sötétszőke hajszínért. „Tavaly év végén kezdtem azt érezni, hogy nem jó szőkén. Belenéztem a tükörbe, és azt éreztem, hogy nem frissít, nem fiatalít, hanem öregít, és fáradtnak érzem tőle magamat” – nyilatkozta a Velvetnek, majd fél évvel ezután úgy döntött, hogy kitör a szőkeségből.

keletigy uj

„Az első festés után ki voltam borulva, de aztán nagyon megszerettem a natúr barna hajszínt, és végül hónapokig amellett maradtam. Egy hónappal ezelőtt aztán arra is ráuntam, nagyon egyhangúnak éreztem, pedig én egy színes egyéniség vagyok. A fodrászomnak mondtam, hogy csináljunk valamit a hajammal, hogy ne ez a natúr, sápasztó barna legyen a fejemen. Így kapott a hajszínem egy vöröses árnyalatot. Azóta jól érzem magam.” Amióta barnára színeztette a haját, Keleti Györgyinek eszébe sem jut, hogy ismét a szőke lét foglya legyen, főleg, hogy ismerősei közül 10-ből 10-en azt mondják, a vörösesbarna sokkal jobban áll neki.

Melyik hajszín áll neki a legjobban?

A modell azt is megosztotta a Velvettel, hogy véleménye szerint az általa presszószőkének nevezett hajszín – meg úgy általában a festett szőke – már kiment a divatból, most inkább a természetes színek dominálnak. Harminchatodik születésnapjához közeledve az ősz hajszálakról is megkérdeztük Keletit, aki nem tagadta, az ő fején is megjelentek. „Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincsenek, fölül már vannak, de a mi családunkban ez genetikai dolog.”

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek