Kate Moss jubilál a brit Vogue címlapján

A 36 éves szupermodell karrerje során harmincadik alkalommal szerepel a brit Vogue címlapján, írja a The Cut. Kate Moss a szeptemberi magazin címlapján ül egy széken, és ezzel kijelentheti: az elmúlt évtizedben hatszor szerepelt a Vogue brit kiadásának szeptemberi címlapján. A legfirssebb számhoz készült fotósorozatot ide kattintva tekinthetik meg.

Az eddigi megjelenései alapján az is kiderül, leginkább tavasszal és ősszel szeretik alkalmazni a modellt, nyári lapszámba mindössze háromszor válogatták címlapmodellnek. 2005 szeptemberében kokainbotránya miatt kicsit megingott a karrierje, ám mindenki meglepetésére 2006-ban elképesztően jó évet zárt. Ő lett az év modellje, és hazájában háromszor is a magazin címlapjára került.

A divatlapnál a modell mindig is kelendő volt. Amikor a francia Vogue összeállította az évtized legkiemelkedőbb modelljeit, Mosst külön kezelték, mivel ő annyira erős hatással volt a divatvilágra. A munkásságát azzal díjazták, hogy az összes francia Vogue címlapja közül kiemelték a tíz legjobbat.

A kerek szám arra ösztönözte a NY Mag szerkesztőit, hogy kiválasszák a szerintük 10 legjobb címlapot, ám ezt mi Önökre bízzuk. Nézzék meg alaposan Kate Moss fotóit, és mondják meg, melyik tetszik a legjobban.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek