OFFLINE

Basszus, majdnem meztelen vagy, érezd az erődet!

2010. július 27., kedd 12:52 |

“Azt akarjuk, hogy a modellek úgy jöjjenek ki a kifutóra, mintha filmszínészek lennének, nem úgy mint...” - magyarázza kézzel-lábbal Domenico Dolce a CNN új divat-dokumentumfilmjében egy színésztréner hölgynek. “...nem úgy, mintha modellek lennének!” - fejezi be a mondatot a Dolce & Gabbana manökenjeit ráncba szedni hivatott tanárnő.

Nevetés, heves egyetértés.

Az alábbi videón megtekinthető, egészen pontosan milyen eszközöket vet be az Amerikából importált színész/modelltréner hölgy a férfimanökenek kikupálására az olasz luxuscég megbízásából, akik azt szeretnék, hogy bemutatójuk minél inkább moziszerű legyen.

Nos, a nagy hajú, energikus nő - legalábbis a klip szerint - sok egyebet nem csinál azon kívül, hogy ordibál a kifutón fel-alá járkáló modellekkel. Lessük el, milyen üzenetektől válik egy egyszerű manöken Dolce & Gabbanához méltó filmsztárrá! “Nem összpontosítasz! Fókuszálj ide!” - zengi az asszonyság az egyik modellnek. “Gyönyörű! Jó!” - bókol a színészeti szakértő egy másiknak teli torokból. “Akarsz valamit, menj föl a kifutóra és szerezd meg!” - tanácsolja szemlátomást közvetlenül a bemutató kezdete előtt. És a legjobbat a végére tartogatja: “Basszus, majdnem tök meztelen vagy, érezd az erődet!”

A flegmatikus modellekkel kiabáló hölgyet itt is meg lehet tekinteni akció közben.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta