Basszus, majdnem meztelen vagy, érezd az erődet!

“Azt akarjuk, hogy a modellek úgy jöjjenek ki a kifutóra, mintha filmszínészek lennének, nem úgy mint...” - magyarázza kézzel-lábbal Domenico Dolce a CNN új divat-dokumentumfilmjében egy színésztréner hölgynek. “...nem úgy, mintha modellek lennének!” - fejezi be a mondatot a Dolce & Gabbana manökenjeit ráncba szedni hivatott tanárnő.

Nevetés, heves egyetértés.

Az alábbi videón megtekinthető, egészen pontosan milyen eszközöket vet be az Amerikából importált színész/modelltréner hölgy a férfimanökenek kikupálására az olasz luxuscég megbízásából, akik azt szeretnék, hogy bemutatójuk minél inkább moziszerű legyen.

Nos, a nagy hajú, energikus nő - legalábbis a klip szerint - sok egyebet nem csinál azon kívül, hogy ordibál a kifutón fel-alá járkáló modellekkel. Lessük el, milyen üzenetektől válik egy egyszerű manöken Dolce & Gabbanához méltó filmsztárrá! “Nem összpontosítasz! Fókuszálj ide!” - zengi az asszonyság az egyik modellnek. “Gyönyörű! Jó!” - bókol a színészeti szakértő egy másiknak teli torokból. “Akarsz valamit, menj föl a kifutóra és szerezd meg!” - tanácsolja szemlátomást közvetlenül a bemutató kezdete előtt. És a legjobbat a végére tartogatja: “Basszus, majdnem tök meztelen vagy, érezd az erődet!”

A flegmatikus modellekkel kiabáló hölgyet itt is meg lehet tekinteni akció közben.

Oszd meg másokkal is!
Mustra