Rihannának köszönhetően újra divat a felnyírt haj

Bár a legutóbbi felmérés szerint Jennifer Aniston Rachel-haja még mindig a legnépszerűbb és a leginkább követelt frizura, úgy tűnik, van remény a váltásra. A Daily Mail szerint a legújabb divat nem más lesz, mint a felnyírt haj, és ezt abból gondolják, hogy a britek kérdés nélkül követik azon hírességeket, akik már bevetették a fejükön a borotvát. Nem Britney Spearsre gondolunk, de úgy tűnik, szép lassan mindenütt Rihanna-klónok szaladgálnak majd.

A haját állandóan variáló énekesnő volt az első fecske, azóta többen mutatkoztak hasonló hajszerkezettel. A briteknél inkább népszerű Alice Dellal, a Girls Aloud énekesnője, Amelle Harding, de Will Smith lánya, Willow is hasonló frizurával jelent meg testvére filmbemutatóján.

Egy ilyen frizura – aminek a népszerűségét azzal indokolják, hogy az ember ettől különlegesnek és másnak érzi magát - akár szép is lehet, ha nem David Bowie-t vesszük alapul, az 1976-os A Földre pottyant emberből. A mostani trendek szerint a sokkal finomabb, réteges hajvágásnak köszönhetően puha hajvégeket kaphatunk, és ha a fodrászunk ért a munkájához, akkor kellemes meglepetésben lehet részünk. Viszont, ha épp az ellenkezője áll fenn, akkor nem biztos, hogy ki akarunk majd lépni az utcára.

Oszd meg másokkal is!
Mustra