OFFLINE

Rihannának köszönhetően újra divat a felnyírt haj

2010. július 25., vasárnap 16:08

Bár a legutóbbi felmérés szerint Jennifer Aniston Rachel-haja még mindig a legnépszerűbb és a leginkább követelt frizura, úgy tűnik, van remény a váltásra. A Daily Mail szerint a legújabb divat nem más lesz, mint a felnyírt haj, és ezt abból gondolják, hogy a britek kérdés nélkül követik azon hírességeket, akik már bevetették a fejükön a borotvát. Nem Britney Spearsre gondolunk, de úgy tűnik, szép lassan mindenütt Rihanna-klónok szaladgálnak majd.

A haját állandóan variáló énekesnő volt az első fecske, azóta többen mutatkoztak hasonló hajszerkezettel. A briteknél inkább népszerű Alice Dellal, a Girls Aloud énekesnője, Amelle Harding, de Will Smith lánya, Willow is hasonló frizurával jelent meg testvére filmbemutatóján.

Egy ilyen frizura – aminek a népszerűségét azzal indokolják, hogy az ember ettől különlegesnek és másnak érzi magát - akár szép is lehet, ha nem David Bowie-t vesszük alapul, az 1976-os A Földre pottyant emberből. A mostani trendek szerint a sokkal finomabb, réteges hajvágásnak köszönhetően puha hajvégeket kaphatunk, és ha a fodrászunk ért a munkájához, akkor kellemes meglepetésben lehet részünk. Viszont, ha épp az ellenkezője áll fenn, akkor nem biztos, hogy ki akarunk majd lépni az utcára.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta