OFFLINE

Terjed a zöld leopárdminta

2010. július 23., péntek 10:18

Nyilvánvaló, hogy a már ezerszeresen bizonyított Dolce & Gabbanával nem lehet vitatkozni, a tündéri Kylie Minogue-gal meg nem is illik. Ők minálunk jobban tudják, hogy mi a divat, és ha például személy szerint nekem nem tetszenek az állatminták a leopárdmintával az élen, akkor az az én bajom. Ha meg a türkizes-zöldes alapú leopárdmintáért még kevésbé tudok lelkesedni, akkor legfeljebb arra szorítkozhatok, hogy megkérdezem olvasóinkat, hogy nekik bejön-e ez az anyag, amiből ezt az egyébként csodálatos ruhát szabták erre a nőre, aki még időjárás-jelentés közben is fantasztikus benne.

Illetve nemcsak erre a nőre, mert a zöldes leopárdminta a jelek szerint másoknak is bejön. Többek között a CSI - Helyszínelők egyik színésznőjének, Marg Helgenbergernek, akiről a hajtás után mutatunk fotót. Önnek lenne kedve zöld leopárdnak öltözni, ha a Dolce & Gabbana biztosítaná hozzá a jelmezt?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta