Az ősz hajra a kávé tartalmú sampon a legjobb

Nancy Sudari
Nancy Sudari

A 16 évesen őszülni kezdő asszony, Nanci Scuderi kénytelen volt kitalálni egy különleges megoldást haja ápolására. A Barista nevű termékéről a stylist.com munkatársa számolt be. Scuderi 65 éves és a Las Vegas-i szépségipari termékek vásárán próbálta sajátjait népszerűsíteni. Az asszony szerint korábban hiába próbálkozott bármivel, a haja sosem volt olyan csillogó, mint a még nem őszülő társaié, a festetést pedig nem tartotta alternatívának.

Scuderi konzultánsként dolgozott, amikor egy kávéforgalmazó cég számára készített prezentációt. Ekkortájt már nagyon elege volt a hajából, és főleg abból, hogy sehogy sem néz ki, és teljesen kezelhetetlen a haja. Ekkor rájött, ha arra képes, hogy mások problémáit megoldja, akár a sajátját is megszüntethetné. A nő lányával, és unokahúgával rájött, a kávé kehet a megoldás a problémára.

„A kávénak hasonló pH értéke van, mint a hajnak és a bőrnek” – nyilatkozta az asszony, aki szerint emiatt hatásos kifejezetten a kávé, és ettől lesz dús hatású és fényes az ősz haja. A hasonló pH értéknek köszönhetően a termék elmondása szerint segít a haj színének és hidratációjának megőrzésében.

barista-bath-body-2

A termékek egy hete kaphatók, és Scuderi elvitte a fodrászához, hogy lássa, mit mond. „Először szkeptikus volt, de aztán megmosta és kondicionálta a hajam velük, és észrevette, milyen sima lett tőle a keze, anélkül, hogy bármiliyen más terméket használt volna.” A termékek 20 dollár környékén kaphatók, és itt lehet őket megtekinteni és megrendelni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek