OFFLINE

Az ősz hajra a kávé tartalmú sampon a legjobb

2010. július 23., péntek 14:07

Nancy Sudari
Nancy Sudari

A 16 évesen őszülni kezdő asszony, Nanci Scuderi kénytelen volt kitalálni egy különleges megoldást haja ápolására. A Barista nevű termékéről a stylist.com munkatársa számolt be. Scuderi 65 éves és a Las Vegas-i szépségipari termékek vásárán próbálta sajátjait népszerűsíteni. Az asszony szerint korábban hiába próbálkozott bármivel, a haja sosem volt olyan csillogó, mint a még nem őszülő társaié, a festetést pedig nem tartotta alternatívának.

Scuderi konzultánsként dolgozott, amikor egy kávéforgalmazó cég számára készített prezentációt. Ekkortájt már nagyon elege volt a hajából, és főleg abból, hogy sehogy sem néz ki, és teljesen kezelhetetlen a haja. Ekkor rájött, ha arra képes, hogy mások problémáit megoldja, akár a sajátját is megszüntethetné. A nő lányával, és unokahúgával rájött, a kávé kehet a megoldás a problémára.

„A kávénak hasonló pH értéke van, mint a hajnak és a bőrnek” – nyilatkozta az asszony, aki szerint emiatt hatásos kifejezetten a kávé, és ettől lesz dús hatású és fényes az ősz haja. A hasonló pH értéknek köszönhetően a termék elmondása szerint segít a haj színének és hidratációjának megőrzésében.

barista-bath-body-2

A termékek egy hete kaphatók, és Scuderi elvitte a fodrászához, hogy lássa, mit mond. „Először szkeptikus volt, de aztán megmosta és kondicionálta a hajam velük, és észrevette, milyen sima lett tőle a keze, anélkül, hogy bármiliyen más terméket használt volna.” A termékek 20 dollár környékén kaphatók, és itt lehet őket megtekinteni és megrendelni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta