OFFLINE

A 88 éves Betty White saját kollekciót kapott

2010. július 22., csütörtök 16:41

A 88 éves színésznőről azt tartják, nagyjából bármit megtehet. A stylist.com szerint valószínűleg éppen ezért fordulhatott a divat világa felé. Betty White unisex ruhákat ajándékozott a világnak. Túlzottan bonyolult dolgokra nem kell számítani, a hatszoros Emmy-díjas komikus arcával ékesített pólókat és pulóvereket vásárolhatunk meg.

Kattintson a kollekcióért!
Kattintson a kollekcióért!

A kreációkat 28 és 48 dollár között árulják, és többféle lenyomat közül válogathatunk. Van „Isten óvja a királynőt!” feliratos, de Andy Warhol ihlette darab is. A színésznő számtalan filmben, sorozatban, showban szerepelt. A bulvár nem olyan rég kapta fel igazán, valószínűleg a kifejezetten jól sikerült Snickers reklámnak köszönhetően.

Ezután Facbook-csoport alakult, ami azt a célt tűzte ki, hogy White-ot a készítők felkérjék a Saturday Night Live-ban való szereplésre. A célt hamar elérték, két hónap alatt félmillión csatlakoztak a kezdeményezéshez, és az NBC bejelentette, májusban ő vezeti az egyik adást. Betty White ezzel minden idők legidősebb SNL házigazdája lett. A műsorban természetesen megköszönte a Facebook oldal felhasználóinak a támogatást, bár kijelentette, fogalma sincs, hogy tulajdonképpen mi is ez, de valószínűleg valami óriási időpocsékolás.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta