OFFLINE

Paris Hilton barnának álcázta magát

2010. július 16., péntek 18:50

Paris Hilton ki szerette volna próbálni, milyen az, amikor az embert nem ismerik fel mindenhol, hanem teljesen hétköznapi emberként sétál az utcán, és szórja két marokkal a pénzt Párizs belvárosában. Arcát sildes sapkával valamint hatalmas napszemüveggel takarta, továbbá jókora masnis felsője és feszülős nadrágja is egészen hétköznapinak mondható. A műveletben a legagyafúrtabb azonban az volt, hogy az örökösnő barna parókát vett hozzá - hát ki ismerné fel Paris Hiltont, ha nem szőke?

Persze volt, aki így is felismerte, még szerencse, hogy kéznél volt néhány hűséges testőr, akik megakadályozták, hogy kitörjön a palotaforradalom Párizs közepén a városról elnevezett milliárdosnő miatt. A Twitteren egyébként Hilton a magánrepülőjében található franciaágy képeivel is szórakoztatta követőit, az eset kapcsán pedig feltette a kérdést: szőkén jobb vagy barnán? Sejtjük ám, hogy ön mit válaszolna erre, de azért a biztonság kedvéért bele is írhatja egy kommentbe.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta